Bel voor een afspraak : 0610251898

Welkom           Wie           Behandelingen           Medisch       Contact   

Medisch pedicure

voor als je voeten net iets meer specialistische zorg nodig hebben

SPECIALISTISCHE BEHANDELINGEN

Als medisch pedicure voer ik specialistische behandelingen uit, zoals de behandeling van de risicovoet, waarbij ten gevolge van een ziekte (o.a. diabetes, reuma, spasticiteit, kanker) of andere oorzaken (o.a. ouderdom, verwaarlozing) een verhoogd risico aanwezig is op complicaties. Afhankelijk van de klachten van de cliënt voer ik de passende specialistische behandeling uit. Ik ken de juiste technieken, materialen en werkvolgorde. Om locaties aan de voet drukvrij te leggen pas ik ondermeer anti-druktechnieken toe. Ook voor nagelprothesen- en reparaties kunt u bij mij terecht. Om de nagel te reguleren plaats ik nagelbeugels. Ik ben ook op de hoogte van de verschillende contra-indicaties, waarbij deze behandelingen juist niet mogen worden uitgevoerd. De specialistische behandelingen zijn gericht op preventie en pijnklachtvermindering. Indien nodig verwijs ik u door naar andere disciplines.

DIABETISCHE VOET

Een van de meest vervelende complicaties van diabetes, waar ook nog eens veel patiënten mee te maken krijgen, is de diabetische voet. In Nederland krijgt een kwart van alle mensen met diabetes te maken met een diabetische voet. Hiervan krijgt ongeveer vijftien procent een ulcus (diabetische wond). Uw diabetische voet wordt door mij professioneel behandeld en in veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt.

REUMATISCHE VOET

Voor iemand met reumatische klachten is het noodzakelijk om een pedicure te zoeken die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik goede adviezen geven over de te gebruiken materialen en hulpmiddelen en zorgen voor drukverlichting bij knobbels. En wordt er zeker rekening gehouden met de gevoeligheid van uw voeten.

De Kleijne pedicurepraktijk

Tereyken 30

5425 PJ De Mortel

06-10251898

info@dekleijnepedicure.nl